Aanbod

Spectaculair zeezicht

€1.700.000

Cumbre del Sol

Luxe villa op een van de meest bevoorrechte locaties van de Costa Blanca

Benitachell, Costa Blanca Noord

243m² Woonopp. 1103m² Perceelopp. 3 4

Villa La Torre, is een luxe villa op een van de meest bevoorrechte lokaties van de Urbanisatie Cumbre del Sol in de villawijk Jazmines, die een spectaculair uitzicht op zee geniet en over een infrastructuur beschikt die aan de hoogste verwachtingen voldoet. Een villa op een kavel van 1103m². Op het zuiden gelegen villa die over een prachtig uitzicht op zee beschikt, met de uitkijktoren van Moraira op de achtergrond. De villa welke inclusief de terrassen meer dan 500 m² is bebouwd, beschikt over 3 slaapkamers in totaal, alle met bijbehorende badkamer, inloopkast en/of ingebouwde kasten en directe toegang tot de verschillende terrassen van de woning, die uitnodigen om van de zon, het mediterraanse klimaat en de uitzichten te genieten.

exclusieve villa

€1.392.000

Cumbre del Sol

Exclusieve villa op toplocatie met ongelooflijk mooi zeezicht

Benitachell, Costa Blanca Noord

276m² Woonopp. 1025m² Perceelopp. 3 4

Ontspannen rond ongelooflijk mooi zeezicht is mogelijk in deze exclusieve villa op de Cumbre del Sol. Villa del Mar is gebaseerd op het interieurontwerp concept BINNEN/BUITEN wonen, de villa is verdeeld over verschillende verdiepingen, de ruimtes zijn licht en comfortabel waardoor de grenzen tussen interieur/ exterieur vervagen.

Panoramisch zeezicht

€623.000

Cumbre del Sol

Vrijstaande villa's met panoramisch zeezicht in residentieel complex in

Benitachell, Costa Blanca Noord

223m² Woonopp. 1118m² Perceelopp. 3 2

Vrijstaande villa's met panoramisch zeezicht in residentieel complex in "Cumbre del Sol" te Benitachell. Benitachell is gelegen tussen Javéa en Calpe en is een klein dorp met veel faciliteiten. De villa's worden gebouwd op ruime kavel van ± 1100 m². De villa's met ruime woonkamer met directe doorgang naar het terras en zwembad worden voorzien van 3 ruime slaapkamers en 2 stijlvolle badkamers.

Zeezicht

€600.000

Cumbre del Sol

Moderne villa's in bungalow stijl op ruime percelen met adembenemend zeezicht met 3 slaapkamers en 2 badkamers

Benitachell, Costa Blanca Noord

154m² Woonopp. 807m² Perceelopp. 3 2

Moderne villa's in bungalow stijl op ruime percelen met adembenemend zeezicht met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De masterbedroom heeft een en suite badkamer. Ruime woon-en eetkamer met toegang tot het terras en het zwembad. Een volledig ingerichte luxe keuken, een bergruimte en garage. De villa's zijn zuid-oost georiënteerd.

Zeezicht

€940.000

Cumbre del Sol

Sleutelklare energiezuinige luxe villa met volledig zeezicht in Benitachell

Benitachell, Costa Blanca Noord

245m² Woonopp. 929m² Perceelopp. 3 3

Sleutelklare energiezuinige luxe villa met volledig zeezicht in Benitachell. Deze kant-en-klare villa is van alle gemakken voorzien. Alle kamers zijn ruim bemeten. De 3 slaapkamers en badkamers en suite zijn ruim en voorzien van een prachtige afwerking met top materialen. De woonoppervlakte is ruim 245 m² en de zonneterrassen hebben een oppervlakte van ruim 91 m².

€585.000

Altea

Strakke luxe en ruime villa met 4 slaapkamers en suite in de Sierra de Altea

Altea, Costa Blanca Noord

199m² Woonopp. m² Perceelopp. 4 4

Strakke luxe en ruime villa in de Sierra de Altea. Deze villa in aanbouw is zeer ruim van opzet met 4 grote slaapkamers en badkamers en suite en gastentoilet op de begane grond. De ruime woonkamer heeft een openhaard en een moderne open keuken. Extra grote terrassen met een fijn zwembad en een garage voor 2 auto's. De woonoppervlakte is 199 m² en de terrassen hebben een oppervlakte van 96 m². Vanaf uw terras heeft u mooie vergezichten en een geweldig uitzicht op zee en/of het gebergte. Maak een afspraak om dit mooie project te bekijken.

€840.000

Altea

In de Sierra de Altea zijn deze prachtige sleutelklare villa's gebouwd in een gated complex, met fascinerend zeezicht

Altea, Costa Blanca Noord

188m² Woonopp. 800m² Perceelopp. 3 4

In de Sierra de Altea zijn deze prachtige villa's gebouwd in een gated complex, met fascinerend zeezicht. Grote villa's met een unique design en een geweldige indeling, waarin high-end materialen zijn gebruikt. De villa's zijn gebouwd op kavels van 800 m². Het binnen-woongedeelte is ruim 188 m², plus 166,5 m² buitenterrassen. De villa heeft 3 slaapkamers en suite en 4 badkamers

€420.000

Cumbre del Sol

Luxueuze appartementen met adembenemend zeezicht op toplocatie in Benitachell

Benitachell, Costa Blanca Noord

106m² Woonopp. m² Perceelopp. 3 2

Luxueuze appartementen met adembenemend zeezicht op toplocatie in Benitachell. Op een prachtige locatie ten noorden van Moraira worden 30 zeer luxe appartementen gebouwd voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Dit residentieel complex herbergt ruime appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het complex heeft een wellness met sauna en Turks bad, een groot buitenzwembad en een sfeervol binnenbad met geweldig uitzicht.

€261.800

Polop de la Marina

In Polop worden 4 ruime gelijkvloerse villa's gebouwd op kavels van bijna 400 m²

Polop de la Marina, Costa Blanca Noord

98m² Woonopp. 392m² Perceelopp. 3 2

In Polop worden 4 ruime gelijkvloerse villa's gebouwd op kavels van bijna 400 m². In dit kleinschalig en pas gepresenteerd project zijn nog 3 van de 4 villa's te koop. 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met een badkamer en suite. De woninginhoud is 98 m². Deze aantrekkelijk geprijsde villa/bungalow heeft een dakterras/solarium van 86 m². De bungalow wordt opgeleverd inclusief de luxe keuken en alle badkamer apparatuur

Laatste villa

€309.000

Polop de la Marina

In Polop worden 5 ruime gelijkvloerse villa's gebouwd met prachtige vergezichten

Polop de la Marina, Costa Blanca Noord

109m² Woonopp. 436m² Perceelopp. 3 2

In Polop worden 5 ruime gelijkvloerse villa's gebouwd met prachtige vergezichten. In dit kleinschalig project is nog 1 van de 5 villa's te koop. 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met een badkamer en suite. Het kavel is 436 m² en de woninginhoud is 109 m². Deze aantrekkelijk geprijsde villa/bungalow heeft een dakterras/solarium vam ook nog een 109 m². De bungalow wordt opgeleverd inclusief de luxe keuken en alle badkamer apparatuur

€308.000

Polop de la Marina

In Polop worden 5 ruime villa's op goed gesitueerde kavels gebouwd met prachtige vergezichten

Polop de la Marina, Costa Blanca Noord

107m² Woonopp. 420m² Perceelopp. 3 2

In Polop worden 5 ruime villa's op goed gesitueerde kavels gebouwd met prachtige vergezichten. In dit kleinschalig project zijn nog 2 van de 5 villa's te koop. 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond met veel kastruimte en een badkamer en suite. De kavels zijn 405 en 420 m² en de woninginhoud is 107 m². De aantrekkelijk geprijsde villa's worden opgeleverd inclusief de luxe keuken en een strak zwembad van 3 x 6 meter

€142.100

Orihuela Costa

Goed gelegen appartementen op korte afstand van de stranden van Punta Prima in Orihuela Costa.

Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid

75m² Woonopp. m² Perceelopp. 2 2

Goed gelegen appartementen op korte afstand van de stranden van Punta Prima in Orihuela Costa. Deze appartementen in een complex van 12, worden aangeboden met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers en hebben een oppervlakte van ± 75 tot 88 m². De begane grond appartementen worden voorzien van een ruime tuin en de appartementen op de eerste etage krijgen een ruim dakterras van minimaal 67 m². De koopprijs is scherp en start bij € 142.100,00

€210.000

Torrevieja

Leuke vrijstaande villa op Zuid-Oost georiënteerd in Torrevieja

Torrevieja, Costa Blanca Zuid

85m² Woonopp. 111m² Perceelopp. 3 2

Leuke vrijstaande villa op Zuid-Oost georiënteerd in een kleinschalig project van 7 villa's in Torrevieja. Deze woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Eén van de slaapkamers is op de begane grond. De ontwikkelaar geeft de mogelijkheid om diverse extra's bij te bestellen, zoals een modern zwembad, airco, zonnewering, een lichtpakket en extra elektriciteitsvoorzieningen.

€243.500

Benijofar

Ruime villa in Benijofar met 3 slaapkamers en 2 badkamers

Benijofar, Costa Blanca Zuid

203m² Woonopp. 207m² Perceelopp. 3

Op tien minuten van de prachtige witte zandstranden van Guardamar del Segura worden deze negen ruime villa's in Benijofar met 3 slaapkamers en 2 badkamers gebouwd. Eén slaapkamer met inloopkast en badkamer en suite op de begane grond en twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping. De ruime en strakke woonkamer met open keuken geeft een prachtig zicht op het terras en tuin.

€419.900

Benijofar

Zeer ruime statige villa met 3 of 4 slaapkamers en 3 of 4 badkamers

Benijofar, Costa Blanca Zuid

257m² Woonopp. 320m² Perceelopp. 3 3

Zeer ruime statige villa met 3 of 4 slaapkamers en 3 of 4 badkamers. De laatste 2 van dit kleinschalige project van 5 villa's is gesitueerd in Benijofar, op 10 minuten van de mooie witte zandstranden van Guardamar del Segura.