Wie, wat en hoe!

Wij zijn een dynamisch en klantgericht makelaarskantoor, gespecialiseerd in nieuwbouw woningen en appartementen aan de gehele Costa Blanca.

Inmiddels hebben we meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van buitenlands vastgoed en beschikken over de ervaring om voor u het huis te vinden dat u zoekt.

Het woningaanbod in Spanje en met name aan de Costa Blanca is erg groot en voor veel potentiële huizenkopers overweldigend. Het is vaak zoeken naar een speld in een hooiberg. De vraag die veel mensen zich dan ook (terecht) stelllen is:

" Hoe vind ik tussen dat enorme aanbod mijn droomhuis en weet ik zeker dat ik een kwaliteitsproduct koop"?

Het antwoord op die vraag is simpel: Neem contact op met LuxEstates. Wij kennen de markt als geen ander en werken uitsluitend samen met professionele projectontwikkelaars, die uitsluitend kwaliteitswoningen bouwen.

Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en houden vanzelfsprekend rekening met de ligging, bouwkwaliteit, aanwezige infrastructuur en voorzieningen en verwachte waardeontwikkeling. Een en ander vertaalt zich in een zoekprofiel waarbij de kans van slagen bijna 100% is. En dat alles zonder kosten bij u in rekening te brengen. Wij worden voor onze diensten namelijk betaald door de verkoper.

Op onze website presenteren wij slechts een beperkt gedeelte van onze portefeuille. Ook als uw droomhuis hier niet bij zit is het de moeite waard om contact met ons op te nemen en uw wensen kenbaar te maken. Wij kunnen u vast verder helpen, zodat u binnenkort kunt genieten van uw droomhuis aan de Costa Blanca.